Бензопила ланцюгова Husqvarna 572XP 9667331-18

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Безкоштовна доставка
В наявності
Код товару: 9667331-18
Виробник: Husqvarna
Країна: Husqvarna
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
39 999 грн.
Замовити дзвінок:

Ми є офіційним дилером продукції HUSQVARNA в Україні. Кожен товар може обслуговуватись у нашому сервісному центрі. Детальніше

Характеристики: (Дивитись усі)
Вага (без ріжучого обладнання)
6,6
Гарантія, міс
24
Двигун
X-Torq
Довжина шини, дюйм
18
Опис



Бензопила ланцюгова Husqvarna 572XP

Всього лише 6,6 кг з двигуном потужністю 4,3 кВт, 572XP® має найкраще співвідношення потужності та маси, ніж будь-яка інша пила Husqvarna і на 12% вищу ріжучу здатність, ніж попередні еквівалентні моделі.

Відмінне охолодження та надпотужна фільтрація означають високу витривалість та ефективність, а розумний дизайн та легкість в роботі забезпечують високу продуктивність, навіть при використанні довгих шин.

За допомогою AutoTune™, Air Injection™ та з низькою вібрацією, пила пристосована для успішної роботи протягом усього дня.

Вища ріжуча здатність - Нова конструкція двигуна пропонує широкий корисний діапазон обертів на хвилину для досягнення максимальної продуктивності навіть при великих навантаженнях. На 12% вища ріжуча здатність (порівняно з попередніми моделями того ж діапазону куб. см) робить пилку ідеальною для продуктивної роботи - навіть при використанні довгих шин.

Відмінна потужність охолодження для тривалого терміну служби двигуна - Наша нова система охолодження оптимізована в усіх деталях, щоб забезпечити вам надійну бензопилу в будь-якій ситуації.

Оснащений найсучаснішою системою фільтрації - 572 XP® має у своєму складі великий поверхневий потужний фільтр для довшої та кращої фільтрації. Фільтр має більшу площу фільтрації порівняно з попереднім поколінням. Надає бензопилі більш здоровішу роботу двигуна, оптимізовану для тривалого робочого часу.

У 10 разів швидше регулювання суміші повітря / палива - AutoTune ™ забезпечує коректні налаштування та оптимізовану роботу двигуна за будь-яких умов.

Низька вібрація - Антивібраційна система Husqvarna ефективно відокремлює ваші руки від вібрацій, що створюються двигуном та ріжучим обладнанням. Це захищає ваше тіло, а також зменшує втому у ваших руках, що сприяє зростанню продуктивності.

Відкидні кришки бачків - Легко відкрити і надійно закрити, навіть якщо носити товсті зимові рукавички.

Кращий викид стружки дозволяє уникнути засмічення - Оптимізована кришка зчеплення призначена для швидкого, безпечного викиду стружки. Запобігає засміченню, навіть при повздовжньому розпилюванні довгих колод.

Система контролю обертів - Інноваційна система управління двигуном призначена для забезпечення тривалого терміну служби двигуна. Система контролює роботу двигуна та гарантує, що двигун завжди захищений від надмірного обертання.

Краща маневреність дає повний контроль - Положення передньої рукоятки наближено до центру ваги, що забезпечує кращий контроль різання.

Ідеальний приціл з пожиттєвою гарантією - Ідеальний приціл є критично важливим для валки, тому ми зробили такий, який переживе саму бензопилу.

Гумова накладка для безпечного хвату - Гумова накладка руків'я дозволяє здійснити міцний хват, забезпечуючи при цьому маневреність під час роботи.

Прозорий бензобак - Прозорий індикатор палива дозволяє легко контролювати кількість палива в баку.

Система Air Injection - Очищує до 98% пилу, що зоволяє вам працювати повний робочий день із збереженням робочих характеристик та меншим зносом двигуна.

Автоматичне налаштування - AutoTune забезпечує максимальну продуктивність бензопили завдяки постійному автоматичному регулюванню карбюратора. Не потрібно витрачати час на регулювання карбюратора. Завжди забезпечує оптимальні настройки при використанні палива різного типу та якості, роботі в різних температурних умовах та різної вологості повітря, враховує ступінь забрудненості повітряного та паливного фільтрів.

Магнезієвий картер - Міцний колінвал витримує високі оберти та складні умови роботи при професійному використанні.

Система Smart Start® - Спеціально розроблені двигун і стартер для легкого та швидкого запуску з мінімальними зусиллями. Опір пускового шнура зменшено майже на 40 %.

Двигун X-Torq® - Наші двигуни X-Torq® забезпечують високу потужність та крутний момент завдяки високоефективному згоранню.

Характеристики
Основні характеристики
Вага (без ріжучого обладнання)
6,6
Гарантія, міс
24
Двигун
X-Torq
Довжина шини, дюйм
18
Довжина шини, мм
450
Країна-виробник товару
Швеція
Крок ланцюга, дюйм
3/8"
Об'єм циліндра
70,6 cm³
Потужність, кВт
4,3
Рівень звукового тиску на вухо оператора
107 дБ(А)
Система
Air Injection
Тип ланцюга
C85
Швидкість ланцюга в робочому режимі
22 м/с
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

- Новою Поштою по Україні
- Кур’єром по Києву та околицях
- Самовивіз з нашого магазину
- Готівкою
- Накладений платіж (Нова Пошта)
- Переказ на рахунок
- Переказ на картки ПриватБанк та МоноБанк
- Ми є офіційним дилером Husqvarna
- 100% оригінальний товар
- Повернення
- Гарантійний талон
Бензопила ланцюгова Husqvarna 572XP 9667331-18
39 999 грн.

Безкоштовна консультація

Звертайтеся до нас і ми допоможемо підібрати необхідний товар, аксесуари та комплектуючі до нього. Спеціаліст зможе відповісти на всі питання які вас цікавлять і дати експертну думку, щодо необхідності тих чи інших товарів.