Повітродув Акумуляторний Husqvarna 325iB (без АКБ та ЗП) 9679910-01

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Безкоштовна доставка
В наявності
Код товару: 9679910-01
Виробник: Husqvarna
Країна: Husqvarna
Відгуки: 0
Знайшли дешевше?
8 999 грн.
Замовити дзвінок:

Ми є офіційним дилером продукції HUSQVARNA в Україні. Кожен товар може обслуговуватись у нашому сервісному центрі. Детальніше

Характеристики: (Дивитись усі)
Вібрація на рукоятці Handlebar
2,5 m/s²
Вага
2,5 кг
Викиди відпрацьованих газів (CO2 EU V),
Акумулятор
Гарантія, міс
24
Опис

Акумуляторний повітродув Husqvarna 325iB - легкий, простий у використанні та тихий акумуляторний повітродув. Легке натискання на клавіатурі миттєво запускає виріб в будь-який час, а круїз-контроль означає повну зосередженість на видуванні листя та сміття. Повітродув також має режим підвищення потужності, який дає вам додаткову потужність, коли це необхідно.

Безщітковий двигун для більшої ефективності, довшого терміну служби та рідшого обслуговування порівняно із щітковими двигунами. Оскільки щіток немає, виключається тертя, тому енергія не втрачається і двигун не перегрівається. Це також усуває потребу в обслуговуванні або заміні зношених щіток і надає додаткові переваги від покращеної продуктивності та більшого крутного моменту. Найвищий рівень продуктивності серед професійних акумуляторних пристроїв завдяки вдосконаленій конструкції вентилятора електромотора, що забезпечує оптимальну силу потоку повітря. Круїз-контроль дозволяє встановлювати фіксовану швидкість потоку повітря для безперервної роботи без додаткових коригувань. Низький рівень шуму створює приємну робочу атмосферу та дозволяє працювати довше, не заважаючи іншим. Легкодоступний режим підвищення потужності для робіт, які вимагають максимальної швидкості потоку повітря. Працюючи з обладнанням, оснащеним підвісом та вушками, ви отримуєте зручне робоче положення. Низька загальна вага порівняно з бензиновими виробами завдяки меншій кількості компонентів і легкому електродвигуну забезпечує більш комфортне використання. Прекрасна збалансованість, зручна рукоятка й інтуїтивно зрозуміла клавіатура забезпечують чудову ергономіку для комфортної роботи.

Акумулятор, розміщений горизонтально через корпус виробу (запатентовано) - це зменшує ризик потрапляння бруду, води, стружки й пилу до акумуляторного відсіку, що могло б спричинити проблеми зі з’єднанням. Крім того, це покращує розподіл ваги та збалансованість інструмента, роблячи його більш зручним у використанні та покращуючи маневреність. Наскрізна конструкція корпусу також забезпечує високий ступінь гнучкості, оскільки дозволяє використовувати акумуляторні блоки різних розмірів. Ви можете бути впевнені, що під час роботи з Husqvarna 325iB викиди вуглецю будуть значно меншими, ніж при роботі з аналогічним виробом, який оснащено двигуном внутрішнього згорання. Один акумулятор підходить до всіх виробів. Гнучка система живлення від акумулятора Husqvarna BLi-X із напругою 36 В підходить і для домашніх робіт будь-якої складності, і для професійного використання. Широкий вибір моделей, від легких вбудованих до ранцевих акумуляторів, дає змогу легко знайти індивідуальне й потужне рішення, яке ідеально відповідає вашим потребам. Усі акумулятори забезпечують високу продуктивність і створені для використання протягом тривалого часу, їх можна швидко заряджати та замінювати для безперервної роботи інструмента.

Характеристики
Основні характеристики
Вібрація на рукоятці Handlebar
2,5 m/s²
Вага
2,5 кг
Викиди відпрацьованих газів (CO2 EU V),
Акумулятор
Гарантія, міс
24
Живлення
Акумулятор
Комплект пилососа
Ні
Країна-виробник товару
Швеція
Модель акумулятора
Не входить до комплектації
Модель зарядного пристрою
Не входить до комплектації
Напруга акумулятора, В
36 B
Об'єм паливного бака, л
Акумулятор
Об'єм циліндра
Акумулятор
Рівень звукового тиску на вухо оператора
83 дБ(А)
Режими
N/A
Ременная оснастка
Одинарний ремінь
Сила видуву повітря
11 Н (турбо-режим 15 Н)
Споживання палива (г/кВт∙год)
Акумулятор
Тип акумулятора
Літій-іонний
Швидкість потоку повітря, м / с.
49 м/с
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

- Новою Поштою по Україні
- Кур’єром по Києву та околицях
- Самовивіз з нашого магазину
- Готівкою
- Накладений платіж (Нова Пошта)
- Переказ на рахунок
- Переказ на картки ПриватБанк та МоноБанк
- Ми є офіційним дилером Husqvarna
- 100% оригінальний товар
- Повернення
- Гарантійний талон
Повітродув Акумуляторний Husqvarna 325iB (без АКБ та ЗП) 9679910-01
8 999 грн.

Безкоштовна консультація

Звертайтеся до нас і ми допоможемо підібрати необхідний товар, аксесуари та комплектуючі до нього. Спеціаліст зможе відповісти на всі питання які вас цікавлять і дати експертну думку, щодо необхідності тих чи інших товарів.