Натяжна гайка Stihl

Артикул: 
11206641500
16 грн
Резерв
Натяжна гайка Stihl
Артикул: 
Ціна:
16.48
грн
Підсумок:
грн
Продовжити перегляд

Натяжна гайка. Підходить для ланцюгових пил Stihl E 140, E 160, E 180 C, MSE 140 C, MSE 160 C, MSE 180 C, MSE 200 C; 017, 018, 019 T, 021, 023, 025, MS 170, MS 170 C, MS 180, MS 180 C, MS 191 T, MS 190 T, MS 210, MS 210 C, MS 230, MS 230 C, MS 240, MS 340.